Látható, hogy a zölddel jelölt ifjúsági, gyermek és turista jegyek árain nem változtattunk azért, hogy a fiatal korosztályoknak és a kezdő vendéghorgászoknak minél könnyebben elérhető legyen a horgászat, mint kikapcsolódás. Az emelés mértékét az említett költségnövekedésen túl indokolhatja még, ha összehasonlításként utána nézünk, más nagy természetes vizeinken hogyan alakul a horgászjegyek ára és az elvihető halmennyiség aránya a Balatonhoz képest. (pl. a Deseda, a Velencei-tó, a Ráckevei-Duna, vagy a Tisza-tó)

A behúzós éves területi jegy csekély eladott darabszáma és a vele kapcsolatos sorozatos félreértések miatt megszűnik 2020-tól. További változás, hogy a korábban „65 év feletti” jegyeink helyett 2020-tól „70 év feletti” jegyeket tudunk csak kiadni. Ennek oka, hogy a MOHOSZ által országosan bevezetendő HORINFÓ jegyértékesítő rendszer használatára térünk át, amely egységesen 70 év felett biztosít kedvezményt mind az állami jegyeket, mind a területi jegyeket illetően.

2020asjegyrak

Jelenleg a horgászjegyértékesítés szünetel !

Az állami jegy és az éves területi jegy január 31-ig érvényes !

A fogási naplók már leadhatók !

A fogási naplót kérjük összesíteni,mert ha nincs összesítve,az a MOHOSZ részéről 2000 Ft büntetéssel jár az új államijegy váltásakor !

y

Kezdőoldal , Hírek , Ekkora halat fogtam  Horgászvizsga                                  Készíti:Ceglédi Sándor           mód.:2019-12-20